​​

Corona (COVID-19) en evenementen

Geplaats op: 01-03-2020

Corona (COVID-19) en evenementen

Het corona virus houdt iedereen in spanning, zo ook in de evenementen branche. In het buitenland zijn een aantal (zeer grote) evenementen afgelast, vaak op aanwijzen van de overheid.

In Nederland zijn, op het moment van schrijven, 18 besmettingen bekend. Vooralsnog volgen er geen maatregelen omdat de ziekte weinig gevaar vormt voor het overgrote deel van de Nederlandse bevolking.

Wij zien geen enkele aanleiding om onze dienstverlening aan te passen of te annuleren. Sterker nog, wanneer bedrijven en gasten hun gezonde verstand gebruiken is er niets aan de hand.
Zolang iemand met duidelijke ziekteverschijnselen thuis blijft is een bedrijfsevenement, privéfeest of huwelijk niets anders dan een normale werkdag. Maak dit duidelijk in de communicatie vooraf, wij hebben hier eventueel standaard formulieren voor.

Wat betreft evenementen luidt ons advies dan ook: organiseer zoals je normaal ook zou organiseren. Ontspanning zal je collega’s, vrienden en kennissen goed doen en de maatschappelijke (onnodige) angst verminderen! Een feest draait om plezier en ontspanning, laten we hier vooral niet mee stoppen!

Tips:
- Blijf thuis als je je écht ziek voelt (koorts, kortademig, hoesten)
- Hoest/nies in je elleboog
- Gebruik desinfecterende handgel

Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar.


 


Update > Corona Virus (COVID-19) en de invloed op evenementen

Overheid stelt nieuwe maatregel in: alle evenementen boven de 100 personen worden tot 31 maart 2020 afgelast. Zakelijke evenementen Wat betekent dit voor uw evenement? - Evenementen boven de 100...

Lees meer

Belastingvoordeel bedrijfsfeest op kantoor geven (in plaats van buiten de deur)

Werkkostenregeling (WKR) De term werkkostenregeling, afgekort als WKR, heb je vast wel eens ergens gelezen. Het houdt betrekking op het belastingvrij verstrekken van vergoedingen aan personeel. Denk...

Lees meer

Party & More met horeca terras bij Rond om de Graaf

Voor het eerste jaar mag Party & More mee bouwen aan dit prachtige evenement. Op zaterdag 12 augustus kunt u genieten van een hapjes en drankje o op ons gezellige horeca terras op het plein van jumbo...

Lees meer

Een deel van onze referenties