​​

Zakelijke dienstverlening op maat!

Party & More is thuis in het organiseren van bedrijfsevents op locatie of het nu gaat om de opening van een nieuw bedrijfspand, een jubileum of een spetterend personeelsfeest ons team heeft alles in huis om uw evenementen, feesten en concepten waar te maken. Met uw ideeën of wensen werken wij graag aan een passend concept welke goed aansluit op uw verwachting. Wij zoeken voor u naar de juiste mogelijkheden. Het voordeel van partyplanning is dat wij als organisatie voor u de zorgen uit handen nemen.

Voordelen bij gehele organisatie door Party & More :

  • Slechts één aanspreekpunt welke vanuit uw concept uitvoert, denkt en verzorgd.
  • Ons aanspreekpunt is zowel tijdens opbouw, verzorging als afbouw voor u aanwezig.

Party & More beschikt over een breed aanbod verhuurmaterialen. Zowel de particuliere als de zakelijke sector zijn bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring en samenwerking met derde partijen kunnen wij samen met onze eigen verhuurmaterialen de complete invulling van uw evenement thuis of op locatie verzorgen. Elke locatie behoeft een inrichting en decoratie op maat.

Ons team denkt graag met u mee, neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen in een persoonlijk gesprek. Ons team beantwoordt uw vragen en wensen met een persoonlijke en professioneel advies.

Een deel van onze referenties